perjantai 4. toukokuuta 2018

Minun bujoni 28.12.2017-30.4.18 esittely

Leuchtturm1917 eli tuttavallisimmin lettu toimi bullet journalina ( = bujo joka on itse tehdyn kalenterin, muistikirjoijen ja listojen yms sekoitus se on jokaisen käyttäjän oma näköinenvähän reilu 4 kk.
Lettu harmaa on blanko joka palveli minua
huhtikuun 2018 loppuun saakka.
Lime lettu pistesivuinen odottaa omaa vuoroaan

Tämä ei ole ensimmäinen bujoni. Aikaisemmin bujon virkaa ovat toimittaneet k-citymarketin blancko vihko, putingin pistesivuinen.

En tiedä,  miksi aikoinaan tuolloin joulukuussa valkkasin kirja kaupan hyllystä tuon harmahtavan letun. Väri vai rakkaus ensi silmäyksellä. Tässä letussa on valmis sisällysluettelo pohja. Tarvittaessa sen olisi voinut kopioida jos kaikki jutut eivät olisivat mahtuneet siihen Kaikkia sivuja en edes merkannus sisällysluetteloon. Kuminauha joka pitää kirjan kiinni, kaksi kirjainmerkki nauhaa ja takakannessa tasku jonne mahtui aika hyvin tarroja yms.

Alkuun hankaluuksia tuotti tyhjät sivut mutta onneksi letun mukana oli apupaperi. Jonka avulla sai tehtyä kirjoituksia yms suorin viivoin. Ikävä kyllä taulukot eivät oikein luonnistuneet joten käytin apuna kirjoitusohjelmaa, tulostinta, leikkaa ja liimaa systeemiä. esim. kuukausikalenteri, treenien seuranta tai työvuorojen merkkaamisessa


Mutta jossain vaiheessa aloin itse tekemään ja ideoimaa kuukausi ja viikkosivuja, joissakin käytin apupaperia .
Kuukausi pohja. Tilaa kirjoitella menoja yms

 Erilaisia viikkosivu ja viikko aukeamia mitä bujossani oli:








Lisäksi tykkäsin tehdä joitakin seuranta listoja valmiiksi ja tulostaa sen esim. hampaiden pesujen seuranta kuukausi taulukon muodossa.

Bujooni tein jonkin verran erilaisia listoja ja mietin että mitä haluasin bujoni sisältävän. Sinne tuli kirjoitettua joitakin tärkeitä asioita. mitä tuli poimittua näiden neljän kuukauden aikana. Sairastelun aikana sai hyvin kirjoitettu mitä särkylääkkeitä koska tuli otettua. Jokainen tekee bujostaan sellaisen joka vastaa itselleen omaa tarkoitusta. Bujo on minusta loistava  sillä tyyliä ja tarvittavia sivuja voi itse päättää mitä tekee.




Oma lettu toimii tällä hetkellä ideapankkina, tarrojen säilytyksenä ja muistikirjana.  Sivuja kului noin 200 ,ei olisi enään toukokuu mahtunut. Toukokuun alusta aloitin bujoilun Nuuna muistikirjaan. Siitä lisää myöhemmässä postauksessa.




Mistä Lettuja saa? 
Leuchtturm1917 kirjoja voi ostaa blankona, pistesivuisena, luonnoskirjana. Kokoja löytyy a4-a6 ja joissakin muissa koko luokissa. Suomessa lettua myyvät ainakin nämä netti kaupat. Kaupan nimeä likkaamalla pääset kaupan sivulle.




Lettuja voi löytyä myös hyvin varusteltuista kirjakaupoista ja muista nettisivuista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti